Вкупен број на учесници: 180

Име на програма Број на учесници Град Верификација Датум на верификација
Декоративен маникир 1 Верификувана 16/01/2024
Козметичар за лице и тело 0 Верификувана 20/12/2023
Фризер за жени и мажи 0 Скопје Верификувана 18/12/2023
ШИВАЧ НА ГОРНА ОБЛЕКА 0 Верификувана 18/12/2023
Ментор за работна интеграција 0 Скопје Верификувана 11/12/2023
МОНТЕР НА КОМБИНИРАНИ СОНЧЕВИ СИСТЕМИ 0 Верификувана 03/11/2023
ОПЕРАТОР СО ДИГИТАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ И АВТОМАТИ ВО ТЕКСТИЛНАТА И КОНФЕКЦИСКАТА ИНДУСТРИЈА 0 Верификувана 03/11/2023
РАКУВАЧ СО БАГЕР 0 Верификувана 17/10/2023
РАКУВАЧ СО ВИЉУШКАР 0 Верификувана 17/10/2023
ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ЛЕБ, БУРЕК И БЕЛИ ПЕЧИВА 0 Верификувана 09/10/2023
Изработувач на пица 0 Гостивар Верификувана 09/10/2023
Негувател/ка на возрасни лица 0 Скопје Верификувана 09/10/2023
Нетувател/ка за самостојно живеење на лица со попреченост 0 Скопје Верификувана 11/09/2023
РАКУВАЧ СО АПАРАТИ ЗА ЗАВАРУВАЊЕ 0 Скопје Верификувана 21/08/2023
Full-Stаck Кодер 0 Скопје Верификувана 04/05/2023
Референт за плати и надоместоци на вработените 0 Скопје Верификувана 07/04/2023
Масер за козметичка масажа 0 Shtip Верификувана 21/02/2023
Готвач 0 Tetovë Верификувана 09/06/2023
Вештини за управување со човечки ресурси 0 Тетово Верификувана 19/05/2023
Вештини за управување со човечки ресурси 0 Тетово Верификувана 19/05/2023
Front end Koder 0 Shkup Верификувана 04/05/2023
ОПЕРАТОР ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН 0 Скопје Верификувана 04/05/2023
СЕРВИСЕР НА СИСТЕМИ ЗА ЛАДЕЊЕ И ТОПЛИНСКИ ПУМПИ КОИ СОДРЖАТ ЈАГЛЕРОД ДИОКСИД (CO2) КАКО СРЕДСТВО ЗА ЛАДЕЊЕ 0 Верификувана 27/04/2023
СЕРВИСЕР НА СИСТЕМИ ЗА ЛАДЕЊЕ И ТОПЛИНСКИ ПУМПИ КОИ СОДРЖАТ ЈАГЛЕВОДОРОДИ КАКО СРЕДСТВА ЗА ЛАДЕЊЕ 0 Верификувана 07/04/2023
СЕРВИСЕР НА СИСТЕМИ ЗА ЛАДЕЊЕ И ТОПЛИНСКИ ПУМПИ КОИ СОДРЖАТ ФЛУОРИРАНИ ГАСОВИ КАКО СРЕДСТВА ЗА ЛАДЕЊЕ 0 Верификувана 07/04/2023
Фризер за жени 0 Куманово Верификувана 07/04/2023
Работник со млади 0 Shkup Верификувана 21/03/2023
Негувател/ка на стари и немоќни лица 0 Shkup Верификувана 15/03/2023
Maсер за лице и тело 0 Gjevgjeli Верификувана 28/02/2023
Масер за козметичка масажа 0 Shtip Верификувана 21/02/2023
Рударски работник во јама 0 Makedonska Kamenicë Верификувана 23/08/2022
Шминкер 0 Shtip Верификувана 30/01/2023
ШМИНКЕР 0 Shkup Верификувана 07/12/2022
НАДГРАДБА НА ТРЕПКИ 0 Скопје Верификувана 29/11/2022
Шминкер 15 Shtip Верификувана 02/02/2023
Надградба на нокти 10 Shkup Верификувана 23/01/2023
Шминкер 15 Tetovë Верификувана 09/01/2023
Шминкер 0 Скопје Верификувана 26/12/2022
Службеник во сметководство 0 Shkup Верификувана 20/12/2022
Оператор за комјутерски системи и мрежи 0 Kumanovë Верификувана 14/12/2022
Масер за козметичка масажа 12 Тетово Верификувана 14/12/2022
Козметичар за нега на лице и тело 15 Тетово Верификувана 14/12/2022
Козметичар за нега на лице и тело 10 Скопје Верификувана 01/12/2022
Фризер 10 Скопје Верификувана 01/12/2022
Личен асистент на лица со оштетен вид 0 Скопје Верификувана 11/11/2022
Англиски јазик за возрасни 0 Скопје Верификувана 24/03/2022
Sидар 0 Гостивар Верификувана 23/06/2022
Вештини за управување и развој на човечки ресурси 0 Верификувана 23/09/2021
Оџачар за објекти за домување кои користат цврсто и течно гориво 0 Верификувана 09/11/2021
Ракувач со ЦНЦ машина 0 Верификувана 02/11/2021
МОНТЕР, ИНСТАЛАТЕР И ОПСЛУЖУВАЧ НА ФОТОВОЛТАИЧНИ СИСТЕМИ 0 Верификувана 13/10/2021
Ракувач на вилушкар 0 Верификувана 15/10/2021
Дизајнер за внатрешно уредување 0 Верификувана 16/08/2021
ЗАВАРУВАЧ МИГ (МЕТАЛ ИНЕРТЕН ГАС) – МАГ ( МЕТАЛ АКТИВЕН ГАС) 0 Верификувана 09/08/2021
Бравар 0 Верификувана 09/08/2021
Дигитален Маркетер 0 Верификувана 03/08/2022
Оператор на CAD/CAM системи во индустријата за облека 0 Верификувана 24/06/2022
Негувател/ка на стари и немоќни лица 0 Верификувана 04/06/2022
ДИЈАГНОСТИЧАР НА НЕИСПРАВНОСТИ НА МОТОРНИ ВОЗИЛА 0 Верификувана 31/05/2022
Слаткар – подготвувач на слаткарски производи 0 Верификувана 18/05/2022
Готвач во угостителски објект 0 Верификувана 18/11/2022
ВУЛКАНИЗЕР И БАЛАНСЕР 0 Верификувана 11/05/2022
Плочкар 0 Верификувана 10/05/2022
Армирач 0 Верификувана 12/05/2022
Автомеханичар 0 Верификувана 09/05/2022
Дијагностичар на мехатронички системи кај возилата 0 Верификувана 09/05/2022
ПЕКАР 0 Верификувана 13/06/2022
Готвач- Гастроном 0 Верификувана 22/06/2022
Заварувач 0 Верификувана 18/07/2022
ПЛЕТАЧ НА РАЧНО ПЛЕТЕНИ ПРОИЗВОДИ 0 Верификувана 17/10/2022
СЛУЖБЕНИК ВО СМЕТКОВОДСТВО 0 Верификувана 28/07/2022
КОМПОСТИРАЊЕ 0 Верификувана 17/08/2022
СУШЕЊЕ НА ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК 0 Верификувана 17/08/2022
ШМИНКЕР 0 Верификувана 13/09/2022
Декоративен маникир 0 Верификувана 13/09/2022
Личен асистент на лица со попреченост 0 Верификувана 13/09/2022
ОПЕРАТОР ЗА ПОДДРШКА НА КОМПЈУТЕРСКИ СИСТЕМИ И МРЕЖИ 0 Верификувана 10/10/2022
Аргон заварувач 0 Велес Верификувана 09/11/2022
Кројач на женска облека 0 Штип Верификувана 26/10/2022
Шивач на женска облека 12 Штип Верификувана 19/10/2022
Асистент за поддршка и грижа на деца со попреченост 0 Верификувана 23/08/2022
Фризер 10 Скопје Верификувана 13/09/2022
Масер 10 Скопје Верификувана 13/09/2022
Козметичар за нега на лице и тело 10 Скопје Верификувана 13/09/2022
МЕХАНИЧАР ЗА РУДАРСКА МЕХАНИЗАЦИЈА И ОПРЕМА 20 македонска каменица Верификувана 05/09/2022
Филигранист 12 Скопје Верификувана 05/09/2022
Асистент за работа со деца со посебни потреби 0 Скопје Верификувана 21/07/2022
Ракувач на виљушкар 0 Велес Верификувана 08/07/2022
Бравар 0 Куманово Верификувана 28/06/2022
Готвач во угостителски објекти 0 Штип Верификувана 22/06/2022
ПОМОШНИК ЗА ЗДРАВСТВЕНА ГРИЖА 0 Штип Верификувана 03/05/2022
OПЕРАТОР И ОДРЖУВАЧ НА СОВРЕМЕНИ МАШИНИ ЗА ИНЈЕКЦИОНО ВБРИЗГУВАЊЕ 0 Скопје Верификувана 12/05/2022
ФРИЗЕР 0 Тетово Верификувана 05/05/2022
РАКУВАЧ НА ВИЉУШКАР 0 Скопје Верификувана 04/05/2022
Ракувач на дигалки 0 Скопје Верификувана 04/05/2022
Слаткар 0 Скопје Верификувана 13/06/2022
Оператор за информациско моделирање на згради БИМ 0 Тетово Верификувана 27/05/2022
Ракувач со градежна механизација 0 Тетово Верификувана 27/05/2022
Инсталатер за греење, климатизација и вентилација со вештини за енергетска ефикасност на објекти 0 Штип Верификувана 27/05/2022
Оператор за 3Д печатење на бетон 0 Скопје Верификувана 10/05/2022
Фасадер 0 Тетово Верификувана 09/05/2022
КОНТРОЛОР НА ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС СОГЛАСНО ПОТРЕБИТЕ НА LEAN INDUSTRY 4.0 0 Скопје Верификувана 12/05/2022
ЗАВАРУВАЧ 0 Тетово Верификувана 09/05/2022
Козметичар за лице и тело 0 Скопје Верификувана 19/04/2022
Фризер 0 Скопје Верификувана 19/04/2022
Козметичар за нега на лице и тело 0 Скопје Верификувана 09/05/2022
Компјутерски вештини за административни работи 0 Скопје Верификувана 17/03/2022
Организатор на настани 0 Штип Верификувана 14/03/2022
Негувател/ка на лица со попреченост 0 Штип Верификувана 18/03/2022
Личен асистент на лица со попреченост 0 Скопје Верификувана 25/01/2022
Службеник во сметководство 0 Куманово Верификувана 18/05/2022
Оператор на автоматизирани хидраулични и пневматски системи во индустријата (Индустрија 4.0) 0 Скопје Верификувана 30/03/2022
Пчелар за основно пчеларство на одржлив начин 0 Кочани Верификувана 23/02/2022
Архивар 0 Штип Верификувана 22/02/2022
Масер 0 Скопје Верификувана 09/05/2022
Ракувач со градежна механизација 0 Тетово Верификувана 10/05/2022
Шминкер 0 Скопје Верификувана 03/03/2022
МИГ МАГ Заварувач 0 Штип Верификувана 02/11/2021
Фризер 0 Струмица Верификувана 19/01/2022
Заварувач - рачно, електролачно и пламенско заварување 0 Штип Верификувана 02/11/2021
Front-end програмер 0 Битола Верификувана 30/12/2021
Оператор за приватно сместување 0 Скопје Верификувана 30/12/2021
Ракувач на виљушкар 0 Скопје Верификувана 23/09/2021
Монтер, инсталатер и опслужувач на хибридни фотоволтаични системи за топла вода и електрична енергија 0 Скопје Верификувана 13/10/2021
Обучувач на возрасни 0 Скопје Верификувана 28/10/2021
Инсталатер на системи за енергија од обновливи извори – фотоволтаични системи 0 Скопје Верификувана 15/03/2022
Дизајнер на облека во 3D – основно ниво 0 Штип Верификувана 27/01/2022
ПЕДИКИР И МАНИКИР 0 Штип Верификувана 25/02/2022
ДЕКОРАТИВЕН МАНИКИР И ПЕДИКИР 0 Струмица Верификувана 18/01/2022
ПАРАМЕДИК – ДАВАТЕЛ НА ИТНА МЕДИЦИНСКА ПОМОШ 0 Штип Верификувана 14/03/2022
ПРОТИВЕКСПЛОЗИВНА ЗАШТИТА 0 Скопје Верификувана 07/02/2022
ФРИЗЕР ЗА ЖЕНИ 0 Штип Верификувана 28/02/2022
Фризер за жени 0 Куманово Верификувана 08/04/2022
Педагошки помошник за ученици во основно образование 0 Скопје Верификувана 31/01/2022
JavaScript девелопер на веб апликации 0 Скопје Верификувана 17/09/2021
МОНТЕР, ИНСТАЛАТЕР И ОПСЛУЖУВАЧ НА ХИБРИДНИ ФОТОВОЛТАИЧНИ СИСТЕМИ ЗА ТОПЛА ВОДА И ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 0 Скопје Верификувана 13/10/2021
МОНТЕР, ИНСТАЛАТЕР И ОПСЛУЖУВАЧ НА ФОТОВОЛТАИЧНИ СИСТЕМИ 0 Верификувана 13/10/2021
Работник со млади 0 Скопје Верификувана - Истечена 12/12/2019
Оператор за информациско моделирање на градби (BIM) 0 Верификувана 16/11/2021
Ракувач на дигалки 0 Верификувана 15/10/2021
Готвач гастроном – напредно ниво 0 Скопје Верификувана - Истечена 22/02/2021
Масер за лице и тело 0 Гевгелија Верификувана - Истечена 21/01/2021
Готвач гастрном – основно ниво 0 Скопје Верификувана - Истечена 10/02/2021
ПРОИЗВОДИТЕЛ НА СЛАТКАРСКИ ПРОИЗВОДИ 0 Битола Верификувана - Истечена 20/04/2021
Ракувач на виљушкар 0 Неготино Верификувана - Истечена 20/04/2021
Заварувач (рачно еклектролачно и пламенско заварување) 0 Неготино Верификувана - Истечена 04/05/2021
СЛУЖБЕНИК ВО КНИГОВОДСТВО 0 Куманово Верификувана - Истечена 08/03/2021
Сервисер на машини за шиење 0 Прилеп Верификувана - Истечена 16/06/2021
Вештини за лидерство и јавен говор 0 Тетово Верификувана
Негувател на стари лица 0 штип Верификувана 07/07/2021
Германски јазик за возрасни 0 Тетово Верификувана - Истечена 10/06/2021
Службеник во сметководство 0 Скопје Верификувана - Истечена 14/06/2021
Работник со млади 0 Прилеп Верификувана 23/09/2021
НЕГУВАТЕЛ/КА НА СТАРИ И НЕМОЌНИ ЛИЦА 0 Битола Верификувана - Истечена 08/07/2020
РАКУВАЧ СО АПАРАТИ ЗА ЗАВАРУВАЊЕ 0 Скопје Верификувана
Дигитален маркетер 0 Битола Верификувана - Истечена 11/02/2020
ЅИДАР 0 Скопје Верификувана 10/09/2021
ШМИНКЕР 0 Верификувана - Истечена 16/12/2019
Козметичар за маникир и педикир 0 Скопје Верификувана - Истечена 16/12/2019
Албански јазик 0 Скопје Верификувана 02/07/2021
Вештини за работа со компјутер 0 Скопје Верификувана - Истечена 25/03/2021
Службеник во сметководство 0 Битола Верификувана 30/07/2021
Аналитичар за проектирање на системи за користење на енергија од обновливи извори на енергија 0 Скопје Верификувана - Истечена 16/04/2021
Пекар-изработувач на печива 1 Скопје Верификувана 14/07/2021
Претприемништво и менаџмент за извршни директори 1 Виница Верификувана 22/07/2021
Маникир-педикир 0 Тетово Верификувана - Истечена 14/06/2021
Поставувач на рекреативно-планинарски патеки – маркацист 0 Скопје Верификувана - Истечена 20/05/2021
Оператор за веб дизајн 0 Скопје Верификувана - Истечена 31/05/2021
Козметичар за нега на лице и тело 0 Скопје Верификувана - Истечена 16/04/2021
Шминкер 0 Скопје Верификувана - Истечена 16/04/2021
Фризер за жени 0 Штип Верификувана - Истечена 16/04/2021
Негувател/ка на деца со попречености 0 Тетово Верификувана - Истечена 28/05/2021
Козметичар за нега на лице и тело 0 Битола Верификувана - Истечена 29/04/2021
Брендирање на работодавач 0 Скопје Верификувана - Истечена 16/03/2021
Металостругар 0 Тетово Верификувана - Истечена 26/02/2021
Негувател/ка на стари и немоќни лица 0 Штип Верификувана - Истечена 08/03/2021
Палијативен Негувател/ка на изнемоштени лица 0 Штип Верификувана - Истечена 23/12/2020
Асистент за нега на лица со Алцхајмерова болест 1 Штип Верификувана - Истечена 23/12/2020
Спроведувач на системи за управување со енергија 1 Скопје Верификувана - Истечена 11/01/2021
Палијативен Негувател/ка на изнемоштени лица 1 Прилеп Верификувана - Истечена 23/12/2020
Асистент за нега на лица со Алцхајмерова болест 0 Прилеп Верификувана - Истечена 23/12/2020
Фризер за жени 1 Скопје Верификувана - Истечена 11/01/2021
СЛУЖБЕНИК ВО СМЕТКОВОДСТВО 1 Штип Верификувана - Истечена 30/09/2020
Шминкер 1 Скопје Верификувана - Истечена 16/11/2020
Декоративен маникир 0 Скопје Верификувана - Истечена 16/11/2020
Ракувач на автодигалка 0 Неготино Верификувана - Истечена 20/04/2021
Ракувач на мостна, портална и конзолна дигалка 0 Неготино Верификувана - Истечена 20/04/2021
Бравар 0 неготино Верификувана - Истечена 04/05/2021
Гипсер - монтер 0 Гостивар Верификувана - Истечена 14/06/2021
Негувател/ка на стари и немоќни лица 0 Скопје Верификувана 25/06/2021
Слаткар-гастроном 0 Скопје Верификувана - Истечена 13/04/2021
Масер за козметичка масажа, спа и велнес 0 Гевгелија Верификувана - Истечена 22/12/2020
Негувател/ка на возрасни лица 0 Скопје Верификувана - Истечена 21/10/2020
Службеник во сметководство 0 Скопје Верификувана - Истечена 03/02/2021
Сервисер на машини за шиење 0 Верификувана - Истечена 17/06/2021
Оператор на CAD/CAM системи во индустријата за облека 0 Верификувана 24/06/2021
Монтажер и сервисер на машини 0 Верификувана - Истечена 21/04/2021
Сервисер за електронски системи на автомобили 0 Верификувана - Истечена 21/04/2021
Автомеханичар 0 Верификувана - Истечена 21/04/2021
Ментор за работна интеграција во спортот 0 Верификувана - Истечена 20/04/2021
Оџачар за објекти за домување кои користат цврсто и течно гориво 0 Верификувана - Истечена 06/04/2021
ШМИНКЕР 0 Верификувана - Истечена 25/03/2021
ФРИЗЕР 0 Верификувана - Истечена 25/03/2021
Ракувач на багер 0 Верификувана - Истечена 11/03/2021
Службеник во сметководство 0 Верификувана - Истечена 11/03/2021
Негувател на стари лица и немоќни лица 0 Верификувана - Истечена 26/02/2021
Оператор на CNC машина 0 Верификувана - Истечена 26/02/2021
Бравар 0 Верификувана - Истечена 07/02/2021
Асистент за нега на лица со Алцхајмерова болест 0 Верификувана - Истечена 11/01/2021
Личен асистент на лица со попреченост 0 Верификувана - Истечена 11/01/2021
Асистент за нега на лица со Алцхајмерова болест 0 Верификувана - Истечена 23/12/2020
Асистент за нега на лица со Алцхајмерова болест 0 Верификувана - Истечена 23/12/2020
Палијативен Негувател/ка на изнемоштени лица 0 Верификувана - Истечена 23/12/2020
Асистент за нега на лица со Алцхајмерова болест 0 Верификувана - Истечена 23/12/2020
ШМИНКЕР 0 Верификувана - Истечена 08/12/2020
Ментор за работна интеграција 0 Верификувана - Истечена 05/01/2021
Изработувач и монтажер на плочест мебел 0 Верификувана - Истечена 21/10/2020
Негувател на стари и немоќни лица 0 Верификувана - Истечена 22/09/2020
СНИМАТЕЛ И МОНТАЖЕР НА АУДИО И ВИДЕО МАТЕРИЈАЛИ 0 Верификувана - Истечена 01/09/2020
РАКУВАЧ СО CNC МАШИНИ 0 Верификувана - Истечена 22/09/2020
ИНСТРУКТОР ПО ФИТНЕС 0 Верификувана - Истечена 30/09/2020
ПЧЕЛАР ЗА ОСНОВНО ПЧЕЛАРСТВО НА ОДРЖЛИВ НАЧИН 0 Верификувана - Истечена 04/04/2019
ПОДГОТВУВАЧ НА СЛАТКАРСКИ ПРОИЗВОДИ 0 Гостивар Верификувана - Истечена 15/09/2020
Германски јазик за возрасни 0 Тетово Верификувана - Истечена 11/09/2019
Ракувач на компјутерски управувани машини 0 Верификувана - Истечена 08/07/2019
Масер за козметичка масажа 0 Верификувана - Истечена 06/11/2019
ПРOГРАМЕР ВО JAVA 0 Верификувана - Истечена 08/07/2019
ШМИНКЕР 0 Верификувана - Истечена 04/11/2019
ФРИЗЕР ЗА ЖЕНИ 0 Верификувана - Истечена 17/01/2020
Шминкер 0 Верификувана - Истечена 03/01/2020
КОЗМЕТИЧАР ЗА НЕГА НА ЛИЦЕ И ТЕЛО 0 Верификувана - Истечена 14/03/2019
Негувател/ка на стари и немоќни лица 0 Верификувана - Истечена 19/09/2019
Оператор за безбедност на компјутерски системи 0 Верификувана - Истечена 30/12/2019
Мајстор за поправки и сервис во станбен и деловен објект - хаусмајстор 0 Верификувана - Истечена 16/10/2019
ИЗРАБОТУВАЧ НА ЛЕБ, БЕЛИ ПЕЧИВА И БУРЕК 0 Верификувана - Истечена 20/02/2020
ОПЕРАТОР ЗА ИЗВЕДБА И ОДРЖУВАЊЕ НА КОМПЈУТЕРСКИ МРЕЖИ 0 Верификувана - Истечена 03/01/2020
Негувател/ка на деца со пречки во развојот 0 Куманово Верификувана - Истечена 07/08/2020
Монтер за греење, ладење и климатизација 0 Скопје Верификувана - Истечена 27/02/2020
Агент за продажба преку телефон 0 Верификувана - Истечена 21/01/2019
Конзервација на одржливо културно наследство од климатски промени 0 Верификувана - Истечена 06/12/2019
Управување и развој на човечки капитал 0 Скопје Верификувана - Истечена 28/05/2020
Програмер - оператор на струг и глодалка 0 Скопје Верификувана - Истечена 04/02/2020
Моден стилист-основно ниво 1 Битола Верификувана - Истечена 24/08/2020
Оператор со горива 0 Неготино Верификувана - Истечена 10/07/2020
OПЕРАТОР ЗА КОМПЈУТЕРСКИ МРЕЖИ 1 Куманово Верификувана - Истечена 02/07/2020
Статистичка анализа и обработка на податоци 1 Скопје Верификувана - Истечена 10/06/2020
Oбработка и пресметка на податоци преку програма за табеларни калкулации 1 Скопје Верификувана - Истечена 10/06/2020
МАСЕР ЗА КОЗМЕТИЧКА МАСАЖА 0 Скопје Верификувана - Истечена 19/12/2019
МАСЕР ЗА КОЗМЕТИЧКА МАСАЖА 1 Штип Верификувана - Истечена 03/03/2020
КОЗМЕТИЧАР ЗА НЕГА НА ЛИЦЕ И ТЕЛО 1 Скопје Верификувана - Истечена 12/12/2019
Изработувач на бурек 1 Скопје Верификувана - Истечена 22/01/2020
ДЕКОРАТИВЕН МАНИКИР 1 Скопје Верификувана - Истечена 12/12/2019
Готвач во угостителски објекти на национални јадења во ПолошкиРегион 0 Тетово Верификувана - Истечена 15/06/2020
Ракувач со CNC машина 1 Тетово Верификувана - Истечена 20/07/2020
Вештини за табеларно пресметување во деловно планирање и одлучување 1 Скопје Верификувана - Истечена 11/12/2019
Собирач на секундарни суровини 0 Скопје Верификувана - Истечена 12/02/2020
НЕГУВАТЕЛ/КА НА СТАРИ И НЕМОЌНИ ЛИЦА 0 Битола Верификувана - Истечена 08/07/2020
СЛУЖБЕНИК ВО СМЕТКОВОДСТВО 0 Куманово Верификувана - Истечена 14/07/2020
ФРИЗЕР ЗА ЖЕНИ И МАЖИ 0 Гостивар Верификувана - Истечена 13/07/2020
НЕГУВАТЕЛ/КА ЗА ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТИ 0 Битола Верификувана - Истечена 23/07/2020
Изведувач на системи со обновливи извори на енергија 0 Скопје Верификувана - Истечена 31/01/2020
ВЕШТИНИ ЗА РАЗВОЈ НА МЕНАЏМЕНТ ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ 0 Скопје Верификувана - Истечена 25/02/2020
Ш М И Н К Е Р 0 Струмица Верификувана - Истечена 17/01/2020
ШМИНКЕР 0 Верификувана - Истечена 28/05/2020
Негувател/ка за помош и нега на стари лица и лица со попреченост 0 Верификувана - Истечена 28/05/2020
СЛУЖБЕНИК ВО СМЕТКОВОДСТВО 0 Верификувана - Истечена 24/06/2020
РАКУВАЧ НА ВИЉУШКАР 0 Верификувана - Истечена 13/02/2020
Интернет маркетер во хотелиерство 0 Верификувана - Истечена 10/01/2020
Шминкер 0 Верификувана - Истечена 19/12/2019
Бармен 0 Верификувана - Истечена 16/12/2019
Сомелиер 0 Верификувана - Истечена 16/12/2019
Фризер 0 Верификувана - Истечена 06/12/2019
Послужувач 0 Верификувана - Истечена 12/12/2019
Бариста 0 Скопје Верификувана - Истечена 20/12/2019
Помошник готвач 0 Скопје Верификувана - Истечена 16/12/2019
Козметичар за нега на лице и тело 0 Тетово Верификувана - Истечена 05/11/2019
Негувателка на деца 0 Скопје Верификувана - Истечена 16/12/2019
Фризер за жени 0 Скопје Верификувана - Истечена 12/11/2019
Аналитичар на податоци во Вештачка Интелигенција и машинско учење 0 Скопје Верификувана - Истечена 27/08/2019
Козметичар за маникир и педикир 0 Штип Верификувана - Истечена 28/12/2018
Слаткар 0 Верификувана - Истечена 25/11/2019
Готвач 0 Верификувана - Истечена 25/11/2019
Готвач/ka 0 Верификувана - Истечена 27/08/2019
Негувател/ка на стари лица 0 Верификувана - Истечена 04/09/2019
ОПЕРАТОР ЗА ВЕБ ДИЗАЈН 0 Верификувана - Истечена 04/11/2019
Собар/ка 0 Верификувана - Истечена 04/11/2019
Рецепционер 0 Верификувана - Истечена 04/11/2019
Негувател/ка на стари и немоќни лица 0 Скопје Верификувана - Истечена 28/12/2018
Службеник во сметководство 0 Верификувана - Истечена 13/09/2019
Оператор на софтвер за канцелариско работење 0 Верификувана - Истечена 11/09/2019
Стратегиски евент менаџмент и одржливи брендови 0 Верификувана - Истечена 19/09/2019
Стручна обука по QGIS – ниво 2 0 Shkup Верификувана - Истечена 18/06/2019
Стручна обука по QGIS – ниво 1 0 Skopje Верификувана - Истечена 18/06/2019
Претприемништво 0 Tetovo Верификувана - Истечена 19/09/2019
Претприемништво 0 Штип Верификувана - Истечена 23/09/2019
Изработувач на машка и женска кошула 0 Скопје Верификувана - Истечена 03/09/2019
Негувател/ка на лица со попреченост 0 Тетово Верификувана 07/11/2022
Референт за логистика 0 Верификувана - Истечена 28/02/2019
Службеник во сметководство 0 Скопје Верификувана - Истечена 30/08/2019
ОПЕРАТОР ЗА ГРАФИЧКИ И ВЕБ ДИЗАЈН 0 Куманово Верификувана - Истечена 31/07/2019
Бравар 0 Куманово Верификувана - Истечена 24/06/2019
Негувател/ка за стари и немоќни лица 0 Скопје Верификувана - Истечена 13/06/2019
Веб оператор 0 Битола Верификувана - Истечена 29/03/2019
Фризер за жени 0 Куманово Верификувана - Истечена 07/02/2019
Фризер за жени и мажи 0 Гостивар Верификувана - Истечена 20/03/2019
Асистент за грижа на лица со попреченост 0 Куманово Верификувана - Истечена 12/07/2019
КОЗМЕТИЧАР ЗА НЕГА НА ЛИЦЕ И ТЕЛО 0 Скопје Верификувана - Истечена 18/06/2019
Филигранист 0 Скопје Верификувана - Истечена 25/04/2019
Монтер за лифтови и ескалатори 0 Скопје Верификувана - Истечена 04/03/2019
ДЕКОРАТИВЕН МАНИКИР И ПЕДИКИР 0 Струмица Верификувана - Истечена 28/02/2019
Сметководствен службеник во трговски друштва 0 Тетово Верификувана - Истечена 07/06/2019
Службеник во сметководство 0 Куманово Верификувана - Истечена 24/04/2019
Келнер во угостителски објект 0 Верификувана - Истечена 12/08/2019
МАНИКИР И ПЕДИКИР 0 Верификувана - Истечена 13/08/2019
Електроинсталатер и монтер на станбени објекти 0 Битола Верификувана - Истечена 13/05/2019
Неговател/ка на стари лица 0 Куманово Верификувана - Истечена 01/07/2019
Фризер за мажи и жени 0 Тетово Верификувана - Истечена 16/04/2019
Производител на леб, бурек и бели печива 0 Тетово Верификувана - Истечена 22/04/2019
Шминкер 0 Скопје Верификувана - Истечена 25/04/2019
UX дизајнер 0 Скопје Верификувана - Истечена 28/02/2019
Масер за лице и тело 0 Штип Верификувана - Истечена 12/03/2019
Ракувач на виљушкар 0 Штип Верификувана - Истечена 28/03/2019
Maсер во козметички салон 0 Сттумица Верификувана - Истечена 05/03/2019
Ракувач на дигалка, мостен кран и кран со столб или кула 0 Скопје Верификувана - Истечена 20/05/2019
Монтажер и сервисер на соларни термални и фотонапонски системи 0 Штип Верификувана - Истечена 10/12/2018
Гoтвач во угостителски објект 0 Битола Верификувана - Истечена 21/01/2019
Обучувач на возрасни 0 Верификувана - Истечена 24/01/2019
Сметководител – основно ниво 0 Верификувана - Истечена 28/02/2019
Гасомонтер-заварувач 0 Верификувана - Истечена 18/03/2019
Бравар – заварувач 0 Верификувана - Истечена 18/03/2019
РАКУВАЧ НА ВИЉУШКАР 0 Верификувана - Истечена 12/04/2019
Фризер I ниво 0 Верификувана - Истечена 08/04/2019
МОНТЕР И ИНСТАЛАТЕР НА СОНЧЕВИ ПАНЕЛИ 0 Верификувана - Истечена 12/04/2019
КОЗМЕТИЧАР ЗА ЛИЦЕ И ТЕЛО 0 Верификувана - Истечена 19/03/2019
ФРИЗЕР – ОСНОВЕН КУРС 0 Верификувана - Истечена 19/03/2019
МАСЕР 0 Верификувана - Истечена 19/03/2019
Плочкар за керамички плочки 0 Верификувана - Истечена 11/03/2019
ГРАДЕЖЕН РАБОТНИК – SИДАР 0 Верификувана - Истечена 11/03/2019
ИЗРАБОТУВАЧ НА МАШИНСКИ ПЛЕТЕНИ ПРОИЗВОДИ 0 Верификувана - Истечена 28/02/2019
ОДРЖУВАЧ НА ЕЛЕКТРИЧНА ОПРЕМА ЗА ПОГОН НА РУДАРСКА ОПРЕМА 0 Верификувана - Истечена 28/02/2019
Негувател/ка на деца 0 Верификувана - Истечена 13/05/2019
СЛУЖБЕНИК ВО КНИГОВОДСТВО 0 Верификувана - Истечена 13/05/2019
ПЧЕЛАР ЗА ОРАНСКО ПЧЕЛАРЕЊЕ 0 Верификувана - Истечена 13/05/2019
Шивач 0 Верификувана - Истечена 17/06/2019
ПРOГРАМЕР ВО C++ 0 Верификувана - Истечена 08/07/2019
Монтер и инсталатер на сончеви панели 0 Верификувана - Истечена 05/07/2019
Аргон заварувач 0 Верификувана - Истечена 02/07/2019
ЕЛЕКТРИЧАР ЗА ИНСТАЛАЦИИ ВО СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ И ИНДУСТРИСКИ KАПАЦИТЕТИ 0 Верификувана - Истечена 05/07/2019
Фризер за жени – надградба на коса и перикерство 0 Верификувана - Истечена 31/07/2019
Фризер за жени – негување и потстрижување на коса 0 Верификувана - Истечена 31/07/2019
Фризер за жени – обликување и боење на коса 0 Скопје Верификувана - Истечена 31/07/2019
Педагошки помошник за ученици во основно образование 0 Верификувана - Истечена 31/07/2019
Изработувач на градежна столарија 0 Штип Верификувана - Истечена 26/03/2019
ЅИДАР - ФАСАДЕР ЗА КЛАСИЧНИ И СТАРОГРАДСКИ ГРАДБИ 0 Тетово Верификувана - Истечена 18/04/2019
Заварувач-рачно електролачно и пламенско 0 Тетово Верификувана - Истечена 22/04/2019
ПРОТИВЕКСПЛОЗИВНА ЗАШТИТА 0 Скопје Верификувана - Истечена 16/01/2019
Масер 0 Скопје Верификувана - Истечена 05/06/2019
Дизајнер на веб страна 0 Куманово Верификувана - Истечена 13/05/2019
Ракувач со градежна механизација за земјена површинска експлоатација 0 Тетово Верификувана - Истечена 12/04/2019
Готвач во угостителски објект 0 Тетово Верификувана - Истечена 06/05/2019
Подготвувач на слаткарски производи 0 Тетово Верификувана - Истечена 06/05/2019
Келнер гастроном 0 Скопје Верификувана - Истечена 21/05/2019
Готвач во угостителски објект 0 Штип Верификувана - Истечена 12/04/2019
Угостител-послужувач 0 Штип Верификувана - Истечена 12/04/2019
Фризер за жени и мажи 0 Струмица Верификувана - Истечена 05/03/2019