RROBAQEPËSI I VESHJEVE TË LARTA

Ofruesit e shërbimeve

PËRSHKRIMI I PROGRAMËS

Qëllimi kryesor i programit të rrobaqepësisë së veshjeve të sipërme është qepja e veshjeve të sipërme sipas
kërkesat e klientit. Pas përfundimit të suksesshëm të programit, rrobaqepësi i veshjeve të sipërme do
kryen operacionet bazë të prerjes së materialit dhe qepjes së veshjeve me dizajne të ndryshme
me dekolte te ndryshme, menge, jake etj sipas standarteve te cilesise, kryen sakte
dhe matje të detajuara, bën pallto, pantallona, ​​jelek dhe fund,
rrobat firca përmes procesit të rregullimeve në përfundimin e përfunduar, duke vënë në shtyp
dhe përfundimi. Do të fitoni njohuri për matjet, modelet e veshjeve dhe proceset e prodhimit
e rrobave dhe do të fitojë aftësi për të qepur rroba me materiale dhe buzë të ndryshme, bën
veshje që priten dhe bëhen sipas masës sipas një modeli unik të krijuar për të
klient specifik. Shumë nga aftësitë kryhen me dorë për të bërë një veshje
që përputhet saktësisht me kërkesat e klientit. Kryen rimontimin e veshjeve
dhe duke bërë rregullimet e fundit, duke e rrethuar veshjen shpesh me dorë
përpunim me një përkushtim për ruajtjen e standardeve të larta të saktësisë dhe përsosmërisë
kryerja e punës së përshtatshme për tregtinë.
Rrobaqepësit e veshjeve të sipërme mund të punojnë individualisht ose si pjesë e një prodhimi
proces sepse aftësitë e fituara janë themelore për industrinë e fasonit dhe do të jenë të njëjta
ekzekutuar me saktësi të lartë, sipas standardeve të larta për ekzekutim cilësor të
punë dhe brenda kufizimeve reale kohore.
Pas përfundimit të çdo moduli, njohuritë e marra do të kontrollohen në mënyrë të vazhdueshme
aftësitë përmes një testi me shkrim dhe demonstrimit praktik. Pas përfundimit të plotë të
Programi do të zhvillohet një provim përfundimtar dhe nëse e kaloni me sukses testin e
pjesëmarrësit i pajiset me certifikatë për trajnimin e punës si rrobaqepës veshjesh të sipërme.
Gjatë zbatimit të programit do të mbahet një portofol për secilin pjesëmarrës me një qëllim
monitorimi i progresit.

Верификацијата истекува во 8 Mars, 2027

REZULTATET E PROGRAMËS

KRITERET PËR HYRJE NË PROGRAM

Të ketë përfunduar së paku arsimin fillor dhe të jetë mbi 17 vjeç.

KOHËZGJATJA E PROGRAMËS

KOHËZGJATJA E PROGRAMËS

Teoria

 

Numri total i orëve

50

Praktik

 
150

Vlerësimi

 
0

Numri total i orëve

200

Data e verifikimit

18/12/2023

-

Kozmetist për fytyrë dhe trup

ЛОГИРАЈ СЕ

Skip to content