• LOKACIONI

  • KLASIFIKIMI I PROGRAMIT

Manikyr dekorativ
Programi “Manikyr dekorativ” ka për qëllim trajnimin e pjesëmarrësve në fushën e kozmetikës Pas përfundimit me sukses […]
Верификувана
Kozmetist për fytyrë dhe trup
Qëllimi i programit është t’i mundësojë pjesëmarrësit në trajnim të kryejë në mënyrë të pavarur aktivitetet dhe […]
Верификувана
Parukeri për femra dhe meshkuj
Qëllimi i programit është t’i mundësojë pjesëmarrësit në trajnim të kryejë në mënyrë të pavarur aktivitetet e […]
Верификувана
RROBAQEPËSI I VESHJEVE TË LARTA
Qëllimi kryesor i programit të rrobaqepësisë së veshjeve të sipërme është qepja e veshjeve të sipërme sipas […]
Верификувана
Mentor për integrimin në punë
Me programin për trajnimin e mentorëve për integrimin në punë, synohet që të trajnohen persona që do […]
Верификувана
INSTALUES TË SISTEMEVE KOMBINUESE DIELLORE
Qëllimi kryesor i këtij programi është që kandidatët të fitojnë njohuri dhe shkathtësi, përkatësisht kompetenca për montimin, […]
Верификувана
DREJTUES I EKSKAVATORIT
Programa  Drejtues i Ekskavatorit mundëson trajnimin e punës së pjesëmarrësit, përvetësimin e njohurive, shkathtësive dhe kompetencave për […]
Верификувана
DREJTUES TË PIRUNERIT
Programa i Drejtues të Pirunierit mundëson trajnimin e punës së pjesëmarrësit, pra përvetësimin e njohurive, aftësive dhe […]
Верификувана