Maja Damjanovska
Trajnues i certifikuar profesional i të rriturve (niveli I) Gazetare e diplomuar nga Universiteti “Shën Kirili dhe Metodij” , MBA Universiteti Shtetëror i Lubjanës, Fakulteti Ekonomik
Домен на експертиза: Gazetari
Електронска пошта: maja.stojanovska5@gmail.com

ЛОГИРАЈ СЕ

Skip to content