• LOKACIONI

  • KLASIFIKIMI I PROGRAMIT

Pastiçier – përgatitës i produkteve pastiçierike
Programi mundëson trajnimin e punës për një pastiçer-përgatitës të produkteve të ëmbëlsirave në kohëzgjatje prej 120 orësh […]
Верификувана
Kuzhinier në objekt hotelerik
Programi mundëson aftësimin e kandidatëve për Kuzhinier dhe ka një kohëzgjatje prej 156 orë, nga të cilat […]
Верификувана
VULKANIZUES DHE BALANCUES
Programi VVULKANIZUES DHE BALANCUES mundëson trajnimin e punës së pjesëmarrësit, pra përvetësimin e njohurive, aftësive dhe kompetencave […]
Верификувана
Pllakatar
Objektivi kryesor i programit është që pjesëmarrësi të fitojë njohuri, aftësi dhe kompetenca për aplikimin e teknikave […]
Верификувана
Armator
Qëllimi kryesor i programit është që pjesëmarrësi të përvetësojë njohuri, aftësi dhe kompetenca për prerjen e pavarur, […]
Верификувана
Automekanik
Qëllimi kryesor i programit është që pjesëmarrësi të fitojë njohuri, aftësi dhe kompetenca për aplikimin e teknikave […]
Верификувана
Diagnostikues i sistemeve mekatronike në automjete
Qëllimi kryesor i programit është që pjesëmarrësi të fitojë njohuri, aftësi dhe kompetenca për diagnostikimin dhe servisimin […]
Верификувана
Bukëpjekës
Qëllimi kryesor i trajnimit është që pjesëmarrësit të fitojnë njohuri, aftësi dhe kompetenca nga profesioni i bukëpjekësit. […]
Верификувана
Kuzhinjer – Gastronom
Programi Kuzhinjer Gastronom synon aftësimin profesional të kandidatëve në fushën e gastronomisë, konkretisht në fushën e gatimit. […]
Верификувана
Saldues
Programi i trajnimit të saldatorëve është një program i veçantë për trajnimin në punë, përvetësimin e njohurive, […]
Верификувана