ПЕКАР
Главна цел на обуката е учесниците да се стекнат со знаења, вештини и компетенции од занимањето пекар. […]
Верификувана
Готвач – Гастроном
Програмата Готвач гастроном – е насочена кон стручно оспособување на кандидатите од областа на гастрономијата поточно од […]
Верификувана
Заварувач
Програмата за обука на заварувач претставува посебна програма за работно оспособување, стекнување знаења, вештини и способности на […]
Верификувана
ПЛЕТАЧ НА РАЧНО ПЛЕТЕНИ ПРОИЗВОДИ
Главна цел на програмата е учесникот да се стекнесо знаења, вештини и компетенции за занимањето Плетач на […]
Верификувана
СЛУЖБЕНИК ВО СМЕТКОВОДСТВО
Главна цел за реализација на програмата службеник во сметководство е учеснкот по завршување на обуката да се […]
Верификувана
КОМПОСТИРАЊЕ
Програмата „Компостирање“ се состои од 200 часа, од кои 105 часа се теоретски дел, a 95 часа […]
Верификувана
СУШЕЊЕ НА ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК
Програмата „Сушење на овошје и зеленчук“ се состои од 225 часа, од кои 125 часа се теоретски […]
Верификувана
ШМИНКЕР
Програмата Шминкер е насочена кон стручно оспособување на учесниците од областа на козметиката. Програмата им овозможува на […]
Верификувана
Декоративен маникир
Главна цел на програмата е учесникот да стекне знаења и вештини, компетенции за примена на основните техники […]
Верификувана
Личен асистент на лица со попреченост
Програмата за „Личен асистент на /лица со попречености” има за цел да ги оспособи кандидатите за давање […]
Верификувана