Radica Kitevska
Trajnues i certifikuar profesional i të rriturve (niveli I) Ekonomist i diplomuar në Universitetin Shën Kirili dhe Metodi,
Fusha e ekspertizës: Pilates, përpunues i planit marketing
Posta elektronike: radica.kostova27@gmail.com

ЛОГИРАЈ СЕ

Skip to content