Goran Vellkovski
Trajner profesionist i certifikuar i të rriturve (niveli I) Inxhinier i diplomuar elektrik
Fusha e ekspertizës: Programimi dhe gjuhët programore
Posta elektronike: goran.velkovski@gmail.com

ЛОГИРАЈ СЕ

Skip to content