Pastiçier – përgatitës i produkteve pastiçierike

Programi mundëson trajnimin e punës për një pastiçer-përgatitës të produkteve të ëmbëlsirave në kohëzgjatje prej 120 orësh dhe përfshin përmbajtje teorike profesionale që realizohet në një klasë/zyre dhe është në funksion të trajnimit praktik, i cili nga ana e tij kryhet në një ambient të pajisur. punishte ëmbëlsirash. Pas përfundimit me sukses të programit, pjesëmarrësi […]

Bukëpjekës

Qëllimi kryesor i trajnimit është që pjesëmarrësit të fitojnë njohuri, aftësi dhe kompetenca nga profesioni i bukëpjekësit. Pas përfundimit të trajnimit, pjesëmarrësi do të jetë në gjendje të punojë në industrinë e furrave të bukës, hotele dhe hotele, furra buke dhe piceri. Pjesëmarrësi do të trajnohet për përpunimin e miellit dhe përgatitjen e llojeve të […]

KOMPOSTIMI

Programi “Kompostim” përbëhet nga 200 orë, nga të cilat 105 orë janë pjesë teorike, dhe 95 orë mësim praktik. Periudha e realizimit të programit është 3 (tre) muaj. Qëllimi i këtij programi është që kandidati të fitojë kompetenca për kompostimin e mbetjeve organike. Pas përfundimit të programit, kandidati mund të punësohet në ndërmarrje komunale dhe […]

THARJA E FRUTAVE DHE PERIMEVE

Programi “Tharja e frutave dhe perimeve” përbëhet nga 225 orë, nga të cilat 125 orë janë pjesa teorike dhe 100 orë mësim praktik. Periudha e realizimit të programit është 3 (tre) muaj. Qëllimi i këtij programi është që kandidati të fitojë kompetenca për tharjen e frutave dhe perimeve. Pas përfundimit të programit, kandidati mund të […]