IP Qendra për arsimin e të rriturve – Shkup dhe Agjencioni për punësime i Republiks së Maqedonisë nënshkruan memorandum për bashkëpunim. Memorandumi dedikohet në realizimin e masës pilot në klubet puntore për fitimin e dijenive specifike në gjuhën angleze për veprimtari hoteliere, të parashikuara në planin operativ për masa aktive dhe programin për punësime për vitin 2010.

Lini një Përgjigje