Албански јазик

Понудувачи на услуги

ОПИС НА ПРОГРАМА

РЕЗУЛТАТИ ОД ПРОГРАМА

КРИТЕРИУМИ ЗА ВЛЕЗ ВО ПРОГРАМАТА

Учесниците да имаат завршено најмалку средно образование и возраст над 17 години.

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ПРОГРАМАТА

Времетраење на програма

Теорија

Вкупен број на часови

19

Пракса

19

Оценување

10

Вкупен број на часови

48

ЛОГИРАЈ СЕ

Skip to content