Radica Kitevska
Trajnues i certifikuar profesional i të rriturve (niveli I) Ekonomist i diplomuar në Universitetin Shën Kirili dhe Metodi,
Домен на експертиза: Pilates, përpunues i planit marketing
Електронска пошта: radica.kostova27@gmail.com

ЛОГИРАЈ СЕ

Skip to content