Goran Vellkovski
Trajner profesionist i certifikuar i të rriturve (niveli I) Inxhinier i diplomuar elektrik
Домен на експертиза: Programimi dhe gjuhët programore
Електронска пошта: goran.velkovski@gmail.com

ЛОГИРАЈ СЕ

Skip to content