Рударски работник во јама

Понудувачи на услуги

ОПИС НА ПРОГРАМА

Верификацијата истекува во февруари 6, 2026

РЕЗУЛТАТИ ОД ПРОГРАМА

КРИТЕРИУМИ ЗА ВЛЕЗ ВО ПРОГРАМАТА

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ПРОГРАМАТА

Времетраење на програма

Теорија

Вкупен број на часови

70

Пракса

170

Оценување

10

Вкупен број на часови

250

Датум на верификација

23/08/2022

Македонска Каменица

РАКУВАЧ СО ВИЉУШКАР

ЛОГИРАЈ СЕ

Skip to content