Прегледај профил

Base

Целосен назив на понудувач на услуги

ЗДРУЖЕНИЕ НА ГРАЃАНИ ЗА ИСТРАЖУВАЊЕ, КОМУНИКАЦИИ И РАЗВОЈ ПАБЛИК-СКОПЈЕ

Адреса

Орце Николов 93/5, 1000 Скопје

Општина

Центар

Регион

Скопски

Име на контакт лице

Климентина Илијевски

Телефонски број на контакт лицето

+ 389 (0)2 2466 444 + 389 (0)70 398 092, +389 (0)2466 444

Тип на понудувач на услуга

Верификуван