Прегледај профил

Base

Целосен назив на понудувач на услуги

ЕЈ-БИ-СИ Т.П. СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ ЛИДИЈА МИНО ПОПОВСКА

ЕМБС

5252644

Град

Скопје-Центар

Поштенски код

1000

Адреса

Коста Веселинов 6а

Општина

Центар

Регион

Скопски

Име на контакт лице

Лидија

Телефонски број на контакт лицето

075278494

Тип на понудувач на услуга

Неверификуван