Огласи

20

Jun'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програматa Стручна обука по QGIS- ниво 1 (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

20

Jun'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програматa Стручна обука по QGIS- ниво 1 (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

17

Jun'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Заварувач (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Jun'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програматa Бравар (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

26

May'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата „Sидар“  (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

19

May'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Готвач-гастроном (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

18

May'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Ракувач на вилушкар (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

09

May'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Слаткар (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

09

May'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Пекар (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

03

May'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програматa Сметководствен службеник во трговски друштва (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support