Shpallje

09

Aug'19

Shpallje publike për zgjedhje të institucioneve të verifikuara për ofrues të trajnimeve  për arsim për të rriturit

Republika e Maqedonisësë Veriut IP Qendra për arsimin e të rriturve Në bazë të Planit Operativ të programeve dhe masave …

Lexo më tepër

07

Aug'19

Konkurs publik për zgjedhjen e bashkëpunëtorit të jashtëm për shfrytëzimin e shërbimeve intelektuale për programin Manikyr (2 realizues)

Bazuar në nenin 26-b, paragrafi 4 të Ligjit për Arsimimin e të Rriturve (“Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë” nr. …

Lexo më tepër

07

Aug'19

Konkurs publik për zgjedhjen e bashkëpunëtorit të jashtëm për shfrytëzimin e shërbimeve intelektuale për programin Ndihmues frizer (2 realizues).

Bazuar në nenin 26-b, paragrafi 4 të Ligjit për Arsimimin e të Rriturve (“Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë” nr. …

Lexo më tepër

29

Jul'19

(English) Announcement Consultant/Expert

Sorry, the content of this page is available only in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is …

Lexo më tepër

29

Jul'19

(English) Announcement IT Consultant/Expert

Sorry, the content of this page is available only in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is …

Lexo më tepër
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support