Ngjarje

30

May'19

Trajnim për trajnuesit e këshilltarëve për  VMJF Faza I

Trajnimet për trajnuesit e këshilltarëve për  VMJF u realizuan në dy faza. 5 ditët e para të trajnimit u realizuan nga …

Lexo më tepër

13

May'19

Konferencë për Validimin e njohurive paraprake – VPL Biennale Berlin 2019

Në kuadër të aktiviteteve të zbatimit kombëtar të agjendës evropiane për arsimin e të rriturve në periudhën nëntor 2017 – …

Lexo më tepër

22

Mar'19

Kordinimi dhe bashkëpunimi rreth aftësive themelore

HAGE, Hollandë, më 25 dhe 26 shkurt 2019 u mbajti ngjarje e dytë PLA e kordinatorëve kombëtar për zbatimin e …

Lexo më tepër

19

Dec'18

Trajnim për vlersuesit e procesit të validimit të arsimit joformal dhe informal (VAJI)

IP Qendra për Arsimin e të Rriturve, me përkrahjen e Qendrës për Mësimin gjatë gjithë jetës, organizoi një trajnim pesë-ditor …

Lexo më tepër

12

Dec'18

Vlerësimi i aftësive dhe validimi e arsimit joformal dhe informal

Në kuadër të aktiviteteve të Koordinatorëve Kombëtar për zbatimin e Agjendës Evropiane për Arsimin e të Rriturve dhe si pjesë …

Lexo më tepër

10

Dec'18

Manifestim solemn me rastin e 10 vjetorit të themelimit të Qendrës për arsimin e të rriturve (07.12.2018)

Sorry, the content of this page is available only in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is …

Lexo më tepër

07

Nov'18

Обука „Проценка во контекст на валидацијата на неформалното и информалното учење (ВНИУ)

Во периодот од 29-ти октомври до 2-ри ноември 2018 година, во организација на Центарот за образование на возрасните, а  поддржано …

Lexo më tepër

24

Oct'18

Vizitë studimore në Slloveni

Të punësuarit në IP Qendra për arsimim të të rriturve – Shkup, bashkë me drejtorin e kësaj qendre, z. Lindita …

Lexo më tepër

04

Oct'18

Vizitë studimore nga përfaqësuesit e arsimit për të riturit nga Bosnja dhe Hercegovina

Në periudhën prej 25.09 deri 28.09.2018 u realizua vizitë studimore me mysafirët nga Bosnja dhe Hercegovina e organizuara nga Qendra …

Lexo më tepër
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support