Ngjarje

28

Oct'21

Ditët e mësimit gjatë gjithë jetës 2021

Drejtoresha e IP Qendrës për arsim të të rriturve – Shkup, znj. Adelina Aliji, më 26 tetor 2021, mori pjesë …

Lexo më tepër

05

Oct'21

Pilotimi i Validimit të mësimit joformal dhe informal

Në periudhën nga maji 2020 deri në qershor 2021, IP Qendra për Arsimin e të Rriturve, në bashkëpunim me projektin …

Lexo më tepër

17

Mar'20

Njoftim

IP Qendra për arsimin e të Rriturve – Shkup (QARr) si një institucion me përgjegjësi shoqërore që kujdeset për punonjësit, …

Lexo më tepër

04

Nov'19

Shkëmbim përvojash me Republikën e Kosovës

Me date 30,31.10.2019 Qendra per arsimin e te rriturve ishte nikoqir i delegacionit nga R.e Kosoves, gjegjesisht zyrtare te Agjencise …

Lexo më tepër

28

Oct'19

Projekt- Arsim profesional për të rritur

Sot me datë 28.10.2019, në hapësirat e Qendrës për arsimin e të rriturve, drejtoresha znj.Lindita Qazimi dhe drejtori i SH.M.Q.SH …

Lexo më tepër

14

Oct'19

Vizitë studimore në Bukuresht,Rumani

Në kuadër të aktiviteteve të zbatimit kombëtar të agjendës evropiane për arsimin e të rriturve në periudhën nëntor 2017 – …

Lexo më tepër

18

Jul'19

Shpërndarje e diplomave për përfundimin e arsimit të mesëm profesional për të rriturit në komunat e Çairit dhe Sarajt

Sot më 17.07.2019 në Komunën e Çairit dhe Sarajit përfundoi me sukses projekti për arsimin profesional për të rritur, finansuar …

Lexo më tepër

10

Jun'19

Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Odës Ekonomike të Maqedonisë, Qendrës për Arsimin e të Rriturve dhe Organizatës Zvicerane për Arsimin e të Rriturve

Më 5 qershor 2019, Drejtoresha e Qendrës për Arsimin e të Rriturve znj. Lindita Qazimi nënshkroi Memorandumin e Bashkëpunimit ndërmjet …

Lexo më tepër

09

Jun'19

Vizitë studimore në Sofje, Bullgari

Në kuadër të aktiviteteve të zbatimit kombëtar të agjendës evropiane për arsimin e të rriturve në periudhën nëntor 2017 – …

Lexo më tepër
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support