All posts by Halit Jonuzi

04

Feb'20

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Монтер за греење, ладење и климатизација (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

31

Jan'20

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Шминкер (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

31

Jan'20

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Масер (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

31

Jan'20

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата  Изработувач на леб, бели печива и бурек   (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

31

Jan'20

29

Jan'20

Преведувач – симултан превод англиски – македонски јазик за време на БИМ обуките (2 извршители)

Врз основа на член  41 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, 17/11, 51/11, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Jan'20

Jавен оглас за избор на Преведувач за превод на материјали од англиски на македонски јазик

Врз основа на член 41 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, 17/11, 51/11, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

17

Jan'20

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Собирач на секундарни суровини  (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

16

Jan'20

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Ракувач на виљушкар (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support