Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Odës Ekonomike të Maqedonisë, Qendrës për Arsimin e të Rriturve dhe Organizatës Zvicerane për Arsimin e të Rriturve

Më 5 qershor 2019, Drejtoresha e Qendrës për Arsimin e të Rriturve znj. Lindita Qazimi nënshkroi Memorandumin e Bashkëpunimit ndërmjet Odës Ekonomike të Maqedonisë, Qendrës për Arsimin e të Rriturve dhe Organizatës Zvicerane për Arsimin e të Rriturve. Duke nënshkruar këtë memorandum bashkëpunimi, do të jetë e mundur:

– Krijimi i partneritetit midis nënshkruesve,

– promovimi i arsimit joformal dhe i të arsimit gjatë gjithë jetës,

– Ngritja e bashkëpunimit të arsimit joformal me sektorin privat,

– promovimi i cilësisë së arsimit joformal,

– rritja e shkathtësive dhe kompetencave të të rinjve dhe të rriturve me qëllim rritjen e konkurrencës së tyre në tregun e punës. Bashkëpunimi ndërmjet institucioneve është bërë i mundur nga njësia e Projektit për Arsim për Punësim në Maqedoninë Veriore (E4E @ mk).

Monday June 10th, 2019
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support