Шато Камник тренинг центар – Скопје
Имејл:contact@chateaukamnik.com;contimz@gmail.com;
Тел:02/32-37-319, 078/352-673
Адреса:ул. Камник бр.10 Гази Баба Скопје 1000 02/51-11-252
Верифицирана:да
Лиценца:
Вид:приватен
Работнички универзитет:да
Јазици:Македонски
Прилози: Download