Едукативен центар АЛГОРИТАМ ЦЕНТАР ДООЕЛ – Скопје
Имејл:acentar@t-home.mk
Тел:075/ 330 531
Адреса:Ул.Даме Груев“ бр. 16, БЦ ПаломаБјанка, 6-ти кат
Верифицирана:да
Лиценца:
Вид:приватен
Работнички универзитет:не
Јазици:Македонски
Прилози: Download