Академија за фризери и козметичари ДИАМОНД-БЕАУТИ Тетово
Имејл:diamond.beauti@yahoo.com
Тел:071/317-667
Адреса:ул.Браќа Миладинови број 109 Скопје
Верифицирана:да
Лиценца:
Вид:приватен
Работнички универзитет:не
Јазици:Албански, Македонски, Турски
Прилози: Download