Огласи

22

Mar'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Филигранист  (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Mar'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Козметичар на лице и тело (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Mar'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Фризер за жени и мажи (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Mar'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Надградба на нокти и трепки и лифтинг на веѓи (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

10

Mar'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Градежен работник-Ѕидар (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

01

Mar'22

Jaвен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програматa Фризер за жени (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

28

Feb'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Референт за логистика  (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

Feb'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Вештини за воведување и развој на вработени (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support