Огласи

12

May'21

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата „Aлбански јазик“  (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

07

May'21

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програматa Вештини за лидерство и јавен говор  (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

04

May'21

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Слаткар-подготвувач на слаткарски производи (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

04

May'21

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Готвач во угостителски објект (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

28

Apr'21

Одлуки за избор на интерен оглас 1/2021

Одлука за избор на интерен оглас 1/2021 за унапредување на 2 (два) административни службеници во ЈУ Центар за образование на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

Apr'21

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Германски јазик за возрасни  (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

21

Apr'21

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Вулканизер и балансер (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Apr'21

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2021 за унапредување на два аминистративни службеници во Јавна установа Центар за образование на возрасните-Скопје

Се објавува интерен оглас за унпаредување на аминистративни службеници за следните работни места: 1.Раководител на одделение за обезбедување на квалитет, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

07

Apr'21

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Монтажер и сервисер на машини (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support