Огласи

09

Aug'19

ЈАВЕН ОГЛАС до верификувани спроведувачи на обука

 РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЈУ ЦЕНТАР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА ВОЗРАСНИТЕ   Врз основа на Оперативниот план за активни програми и мерки …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

07

Aug'19

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Маникир  (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

07

Aug'19

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Помошник фризер (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

31

Jul'19

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Келнер во угостителски објект (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

31

Jul'19

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Вештини за канцелариско и архивско работење  (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

31

Jul'19

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Изработувач на машка и женска кошула (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 07/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

29

Jul'19

Announcement Consultant/Expert

We, Adult Education Center,Adress: DimitrieChupovski 13, 1000 Skopje, Republic of North Macedonia, are seeking for EU Consultant/Expert with significant experience …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

29

Jul'19

Announcement IT Consultant/Expert

We, Adult Education Center, Adress: Dimitrie Chupovski 13, 1000 Skopje, Republic of North Macedonia,are seeking for Consultant/Expert with significant experience …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

29

Jul'19

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Негувател/ка на стари и немоќни лица  (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support