Огласи

12

Mar'20

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата  Службеник во книговодство (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

12

Mar'20

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Масер на лице и тело (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

11

Mar'20

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Статистичка анализа и обработка на податоци (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Mar'20

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата курс за моделирање, кроење и шиење (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Mar'20

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата  Негувател/ка за помош и нега во домот  (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

28

Feb'20

ЈАВЕН ОГЛАС до верификувани спроведувачи на обука

 РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА  Врз основа на Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

04

Feb'20

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Монтер за греење, ладење и климатизација (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

31

Jan'20

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Шминкер (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support