Огласи

27

Mar'17

Обуки за задоволување на побаруваните занимања на пазарот на трудот (за лица со инвалидитет)

ЈУ ЦЕНТАР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА ВОЗРАСНИТЕ – СКОПЈЕ Врз основа на Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

Mar'17

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Обука за лидерство и дебата (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 07/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

Mar'17

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Претмриемништво (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 07/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

17

Mar'17

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Професионален шминкер (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

17

Mar'17

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Професионален масер-физиотерапевт (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

06

Mar'17

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Овоштар (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 07/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

03

Mar'17

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Службеник во книговодство (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 07/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

03

Mar'17

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Компјутерско сметководство (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 07/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

03

Mar'17

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Специјалистички курс за благајничко работење (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 07/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

28

Feb'17

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Основни вештини за барање работа (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 07/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support