Setup Menus in Admin Panel

Announcements

04

Apr'17

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Претприемништво и вештини за планирање на бизнисот (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

Read More

31

Mar'17

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Ракувач со мостна дигалка – кран (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

Read More

31

Mar'17

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Изработувач на веб дизајн и интернет маркетинг (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

Read More

31

Mar'17

27

Mar'17

Обуки за задоволување на побаруваните занимања на пазарот на трудот (за лица со инвалидитет)

ЈУ ЦЕНТАР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА ВОЗРАСНИТЕ – СКОПЈЕ Врз основа на Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување …

Read More

23

Mar'17

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Обука за лидерство и дебата (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 07/08, …

Read More

23

Mar'17

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Претмриемништво (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 07/08, …

Read More

17

Mar'17

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Професионален шминкер (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

Read More

17

Mar'17

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Професионален масер-физиотерапевт (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

Read More

06

Mar'17

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Овоштар (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 07/08, …

Read More
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support