Kordinimi dhe bashkëpunimi rreth aftësive themelore

HAGE, Hollandë, më 25 dhe 26 shkurt 2019 u mbajti ngjarje e dytë PLA e kordinatorëve kombëtar për zbatimin e Agjendës Evropiane për Arsimimin e të Rriturve, në kuadër të projektit “planit të punës së arsimit kombëtar për të rritur” (Koordinatorët Kombëtar për Planin e Punës për Arsimin e të Rriturve

Tema e ngjarjes ishte “Koordinimi dhe bashkëpunimi në aftësitë themelore.” Qëllimi kryesor I kordinatorëve kombëtarë PLA ishte për të shkëmbyer përvojat e rëndësisë e rrjeteve dhe anëtarësimin në rrjete si një parakusht për politika efektive për aftësitë themelore, si dhe termat dhe kushtet që kontribuojnë në krijimin e rrjeteve efektive dhe efikase.

U mbajt një seminar për të arritur këto qëllime. çështje qëndrore që u diskutuan në seminar ishin fillimi, rritja, organizimi dhe mirëmbajtja e rrjeteve.

PLA organizator i ngjarjes ishte Ministria e Arsimit, Kulturës dhe Shkencës së Holandës.

Wednesday April 10th, 2019
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support